Algemene informatie over Van de Sande CommerciŽle Trainingen


Drs. Theo van de Sande

In 1990 zijn Theo van de Sande en Marion van de Sande een trainingsbureau gestart in Weert. Op dat moment bestonden de klanten uit bedrijven in Limburg en Brabant die hun verkopers in de buitendienst wilden trainen in verkooptechnieken.

Vanaf 1993 verzorgt het bedrijf marketingcursussen, verkooptrainingen,telefoontrainingen en timemanagementcursussen voor bedrijven door heel Nederland. Vanaf 1994 zijn er cursussen op het gebied van Management bijgekomen.

In 2009 bestaat de organisatie uit twee poten:

    1. In-company trainingen op het gebied van verkoop, telefoneren, klantgerichtheid, time management, communicatie, marketing en management.
    2. Open cursussen op het gebied van Marketing (NIMA) Management (Nemas).


De kracht van Van de Sande CommerciŽle Trainingen zit in de begeleiding van bedrijven en cursisten waardoor het leereffect optimaal is.
Een ander sterk punt van het bedrijf zijn de korte lijnen tussen opdrachtgever en trainer. De trainer is de persoon die ook gesprekken voert met de bedrijven en ook de persoon die de training op maat maakt.
Een derde kenmerk is sfeer. De trainingen kenmerken zich door hun positieve insteek. Elke deelnemer wordt op een positieve manier opgeleid en een spiegel voorgehouden. De filosofie van Van de Sande CommerciŽle Trainingen is op een positieve wijze confronteren, niet eerst afbreken om daarna op te bouwen. Uitgaan van de bestaande sterke punten bij elk mens en die sterke punten uitbouwen. Zowel de trainer als de deelnemer aan een cursus of training vinden het leuk om samen te werken.

Het centrale begrip bij in-company trainingen is maatwerk en structuur. Deelnemers aan een maatwerktraject leren te communiceren, verkopen, telefoneren etc. volgens een duidelijke structuur. Hierdoor loopt een gesprek beter, wordt er beter gescoord en verlopen onderhandelingen sneller en gemakkelijker.
We richten ons bij onze bedrijfstrainingen op bedrijven in heel Nederland.

Bij de referenties kunt u zien met welke bedrijven we zoal samenwerken.